«

»

Maj 15

Resultat i klädväg

För ungefär 6 veckor sedan eller vad det kan vara köpte jag ett par byxor i storlek medium/large som satt tight men väldigt bra. Tre veckor senare köpte jag samma modell men storlek small/medium som jag efter lite blod, svett och tårar fick på mig.

Idag sitter de byxorna som de första byxorna gjorde, om inte lösare. Och det enda jag gjort är att byta träningsform! Det lönar sig med andra ord. :-)

På måndag kommer jag och hunken dra igång med periodisk fasta, det ska bli intressant. Kommer fasta i sexton timmar och således ha ett ätfönster på åtta timmar. :-)

image

Nu blir det arbete i åtta timmar och sedan ska jag på dejt med min hunk. Skall gå till den nyöppnade restaurangen Super Rullband. Och ja, de särskriver. Det är en asiatisk restaurang med rullande band med mat på ;-) recension kommer sedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>