«

»

Maj 27

Power walk och trädgårdsvisning med Ola-Conny och Morgan

Skön start på dagen

Nu har jag avverkat min morgonPW, inte lika lång och inte lika intensiv som igår, men otroligt varm och fruktansvärt välbehövligt. Mina morgonpromenader är nog lite själavård för mig, faktiskt. Mornarna är hur sköna som helst, speciellt denna sidan av året.

Jag ska kasta i mig lite föda och ta en snabbdusch, om 30 minuter kommer Egge och plockar upp mig. Vi ska ut till pappa, Egge ska kolla i trädgården medan jag ska grädda våfflor i värmen så att gästerna på trädgårdsvisningen får lite fika. Förmodligen kommer Ola-Conny och Morgan, kända från TV-serien Ullared och En stark resa förbi idag igen och hälsar på. De hade varit ute hos pappa igår och sedan dragit iväg mot Trollhättan och Cruisingen som som vanligt gick av stapeln igår, dagen innan Mors dag (grattis lilla mamma!). Ola-Conny och Morgan hade uppträtt på Lipz om jag förstod det rätt, och tydligen hade de blivit folkstorm sa pappa.

Nej, nu får jag lägga på ett kål, har 28 minuter på mig nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>