«

»

Sep 23

På flyget mot Göteborg

Nu är vi äntligen på flyget hem… Eller ja, i din läsande stund har jag stampat på svensk mark ett tag, men i min skrivande stund har vi nyligen lyft men ännu inte nått tillräcklig höjd.

Känns mest bra att åka hem, resan har varit helt fantastisk och alla dessa intryck har tagit på krafterna. Sen att jag somnat fyra timmar senare än vanligt dessa nätter har väl ett finger med i spelet också.

Det regnade en förmiddag men annars har det varit kanon med både väder, mat och sällskap. Turkiskt bad, gymma i asien och äta middag mellan två kontinenter är inte något jag brukar göra dagligen om man säger så.

image

Det ska bli skönt att få komma hem till min hunk, packa upp och packa träningsväskan inför imorgon och sedan bara dö i soffan.

Imorgon är det dags för ännu en ny vecka, precis så som det är varje vecka när söndagen börjar dra sig mot sitt slut… På fredag eftermiddag styr vi bilen mot västerås och SM i BJJ. Och nej, det är inte jag som tävlar utan det får Hunken stå för  ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>