«

»

Nov 19

Oväntade vändningar

För ett år sedan gjorde jag mina sista dagar på Posten IT. Jag sprang milen för första gången och i den ivriga väntan på att få reda på om jag fått jobbet på ett IT-företag i centrala Göteborg där min roll skulle bli att bygga upp en service desk.

Jag bodde i en tvåa i Alingsås på första våning, hade hund, bil och alla nära och kära i närheten.

Nu, ett år senare, bor jag i en trea med min hunk Goran, på nionde våningen i Partille. Jag har varken hund eller bil men Goran kompenserar upp för båda, trots att det är otroligt svårt att kompensera upp för min älskade och saknade lilla Cocosboll.

Jag har hunnit med att bo i Masthugget och springa Göteborgsvarvet. Jag har besökt Istanbul på min första konferens och jag har besökt Rom ihop med hunken.

Nu sitter jag i vårt vardagsrum, lyssnar på reggae medan Goran duschar efter sin BJJ-träning och vi båda är ivriga inför vad som komma skall då vi nyligen har skrivit på kontrakt för en nybyggd lägenhet (utformad efter vår egna smak) och hunken har nyligen skrivit på för nytt arbete.

Det är mycket som händer, jag ser fram emot julafton, nyår och min födelsedag. I Januari blir det eventuell semester och tävling i Lissabon. Ser verkligen fram emot allt – så länge jag får uppleva det tillsammans med min Goran. Så det så! :)

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>