«

»

Mar 28

Och jag som trodde jag skulle få vila upp mig…

Efter ett träningspass på 1,5 timme, solning och sedan shopping på ungefär 5 timmar är jag ÄNTLIGEN HEMMA. Ångrar lite att jag körde ett benpass imorse, men vad tusan, haha, så blir det ibland. Känns som att jag tränat benen sen klockan åtta imorse…

Fick i vilket fall köpt mig lite nya saker men ville mest bara gråta, slå ned alla barn och alla människor som går så jävla långsamt och som är i vägen, ville också slakta de kortterminaler som inte fungerade och för att inte tala om bankomaterna som bara kunde spotta ur sig 500-lappar…

Men trots detta är jag vid ganska gott med, skall byta om till shorts och Team Goran-tisha och sedan ge mig på disken, tvätten och matlagning så min karl får mat när han kommer hem efter en hård arbetsdag :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>