«

»

Dec 25

Och däääär var det över

Igår spenderade jag halva dagen hos släkten i Gråbo för god julmat och väldigt trevligt sällskap! I år hade ju släkten dessutom fått påökt av två små flickor som njöt av julen. Åtminstone en av dem… :)

Jag åkte hem efter julklappsutdelningen och umgicks med Gizmo som också han fick paket – till hans stora glädje! Nu på morgonen var paketen de första han ville ha och nu sover han ihop med dem på filten medan jag sitter i morgonrock med yllestrumpor och slöglor på TV:

Life is good

Life is good

Här kommer lite bilder från gårdagens julfirar-bravader:

Jul i Gråbo

Jul i Gråbo

Jag hade ju dessutom gjort ett alldeles förträffligt fint julkort i år på min alldeles egna lilla utviks-Tomte. Kanske borde printat och skickat ut denna till alla jag känner men istället får de nöja sig med ett digitalt julkort ;-)

Julkort 2014

Julkort 2014

Nu ska jag städa ut julen (slänga min pepparkakstvål?) och äta frukost medan Gizmo sover vidare i väntan på att det ska ljusna ute så vi kan gå långpromenad =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>