«

»

Jul 19

Nu vill jag ha höst!

Nä, eftersom Sverige inte ids bjuda på någon sommarkänsla överhuvudtaget längtar jag nu till hösten! Så ge mig lite kyla, tjockare kläder, ett kost- och träningsschema som heter duga och lite färgglada träd så kommer allting bli kanoners!

Det är även till hösten det blir av att jag tar lite semester ihop med min hunk. Eller ja, sensommar? Äh, skitsamma. Det jag vill förmedla med detta inlägg var att eftersom vi ändå inte får någon sommar är det väl lika bra att hoppa fram till hösten?  Skip to autumn? Y/N *click Y*

Jag ska även sätta ihop ett kostschema till mig själv, träningsschema kommer inte vara lika nödvändigt, men ett kostschema kommer vara det. Kanske ska dra en repa med FitnessFighten igen? Hmm…!! Tål att tänkas på. Senast blev jag ju sjuk och körde efter eget schema, så vi får se. De ger ju folk otroliga resultat på 30 dagar, något jag vet är möjligt eftersom ”been there done that”

Anyway, jag tror det kommer bli en sjukt bra sensommar och höst, oavsett schema hit och dit, oavsett väder och oavsett vad det nu kan vara för negativa aspekter som kommer visa sig!

Nu ska jag stänga av här och lägga mig och sova, för lite sömn de senaste dagarna och imorgon ringer klockan som vanligt igen, alltså innan 05, så ska jag bege mig ut på power walk. Håll tummarna för att det är uppehåll… :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>