«

»

Maj 24

Nu tar vi natten, eller?

Power walk imorse, dock en icke så intensiv sådan eftersom värken i benen satte stopp för det, 8 timmar arbete, ett bröst/biceps/mag-pass samt en power walk i Slottskogen igen så är det väl ändå dags att ta natten snart. Med snart menar jag att jag ska plocka undan lite till (har faktiskt hunnit med att städa) samt borsta tänderna och fixa sånt man brukar fixa på kvällningen.

Får hoppas på tre lika fina dagar till, känner på mig att denna helgen kan bli helt vansinnigt bra :)

Ska tilläggas också att jag fick en ”nice ass”-kommentar på min PW :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>