«

»

Apr 14

Nu laddar vi med matlådor, bingolotter och… popcorn?

Jag och Hunken har precis besökt Singen & Co i urskogen där vi fick kaffe och cocosbollar till vår stora glädje, var bara en snabbvisit för att hinna uppdatera oss om vad som hänt det senaste – eftersom det hänt en hel del.

Passade på att veckohandla på ICA Maxi Alingsås på vägen hem, fick köpt massa mat så nu förbered vi alla veckans 10 matlådor samtidigt som det städas och grejas.

 

Ikväll blir det Bingolotto, troligen ihop med massa popcorn! Kanske till och med hinner med en promenad till? Vi gick en runda på ca 7 km i förmiddags, måste säga att jag saknat det och det är tusan väldigt befriande och det rensar huvudet effektivt… på det lilla som finns där inne ;)

Imorgon blir det träning som vanligt igen och jag hoppas även på att få lite bra besked, men vi får väl se. Vågar ju inte hoppas på för mycket direkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>