«

»

Jul 09

Nu har jag varit tjejig nog!

Inte dagsfärsk.

Åkte hem med träningsväskan på ena axeln och paraplyet i högsta hugg. Kanske inte inne i bussen men den biten jag fick gå hem med träningsväskan och ett paket fullt med kläder och lite bråte fick jag snällt balansera mig fram med min packning och paraplyet som fick skydda min redan halvförstörda frisyr.

Träningspasset imorse gick ypperligt bra, jobbet gick bra och väl hemma har jag haft en skön kväll trots att min karl smitit. Men han diskade imorse innan han åkte till arbetet så det är ändå +poäng till honom… :)

Hur som helst så har jag grejat här hemma, mätt gardiner, städat, provat kläder, slängt kläder, lagt ansiktsmask och ätit makrill- och äggmacka med proteinglass som avslut. Mycket gott.

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp och med bussen som går 05:19 härifrån! Det gäller att inte ligga på latsidan ;)

 

Mycket, MYCKET skön låt: Labrinth ft. Emelie Sandé – Beneath your beautiful

http://www.youtube.com/watch?v=zD14uKY2q8M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>