«

»

Jul 09

Nu gör jag slut

Efter att ha tillbringat en helg i trevligt sällskap-, matens-, och pojkvännens tecken dumpar jag numera allt vad onyttigt heter och reducerar kaloriintaget i några dagar för att återställa min ganska obefintliga figur.

Efter att ha ett ständigt cravings för riskakor på jobbet ska jag nu sänka mitt intag även där till två stycken. Paket alltså  ;-) nej, skämt åsido, nu får det vara nog på tomma kalorier i några dagar, ordentligt med träning och bra sömn känns aningens mer lockande.

Är strax framme på Sportlife domkyrkan, tänkte ge ryggen, triceps och magen en genomgång. Ikväll blir det troligen cardio utomhus om benen tillåter. De känns dock mer som mina ben igen och inte som Agdas 85 år.

Planen för veckan och resterande veckor är att köra träning på morgonen, styrka varvat med cardio för bästa effekt. Effekten har dock uteblivit ett tag, men vi alla vet väl att vill man bli slimmad är kosten 80% och träning resten…

Godmorgon iaf  :-)

(försökte hitta en bra bild att lägga ut här utan resultat… Dåligt, jag vet)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>