«

»

Aug 27

Nu begär jag att få sova en heeeel natt

Tänk vad skönt de vore att få sova som jag brukar igen – effektivt och utan att vakna… Numera är det mer ineffektivt och jag vaknar, ibland flera gånger, under natten.

Jaja, det är väl sånt som löser sig, jag kommer väl in i rutinerna snart. Det är skönt att träna och gymma på morgonen igen också, trots att jag inte kommit igång ordentligt med träningen. Men så fort hela lägenheten är iordning så blir de andra bullar!

Idag fick vi en Ikea-leverans så imorgon skall jag sätta ihop Stora Billy, Lilla Billy och en dörr till Lilla Billy. :-D måste bara jobba och avverka några möten först…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>