«

»

Apr 05

Nu är jag mätt

Göttans

Jag har ikväll missbrukat knäckebröd. Det är som en drog, lite som popcorn. Har jag väl tagit ett kan jag sedan inte sluta… Jaja. Köpte makrill i tomatsås och avocado idag, och det var ju tusan gott!

Valde också att ha en vilodag idag, trots avsaknad av den träningsvärk jag var beredd på. VAR ÄR DEN? Får se PT-Carl köra ännu hårdare med mig nästa gång.

Ska ta och borsta mina tänder och sedan lägga mig i sängen, tänker inte göra ett städryck utan sparar det till morgondagen istället. :) Känner bara för att slappa rejält och ta igen mig.

Visst ser min kvällsmat aptitlig ut btw? ;-) Lägg till säkert 10 knäckebröd till och lite annat smått och gott jag kunde hitta. Är PROPPMÄTT. Men kroppen behöver ju näring även de dagar då man vilar ;) Återhämtning it is!

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>