«

»

Mar 19

NTC Get Strong! – ett träningspass utformat av Nike

En kortis

Jag ligger nyduschad i sängen – med all rätt. 

Klockan strax efter 17:00 när jag med gott samvete kunde slå av datorn så var jag så fylld av energi att jag inte kunde vänta till 19:30 med att träna. Så vid 18 är jag ombytt och klar och sticker ut på en kort men ganska intensiv springtur. Eftersom jag visste att jag inte skulle springa så långt höll jag istället högre tempo, men det är svårt mitt inne i Göteborg bland bilar, folk och rödljus framför allt.

Efter springturen vilade jag på mitt kontor en stund, och sedan begav vi (jag och fyra kollegor) till SATS Kompassen för ett NTC Get Strong!-pass. 60 minuter funktionell och intensiv träning.

NTC (Nike Training Club) Get Strong! är ett träningspass utformat av Nike själva, och det var verkligen ett pass som kramade ur de sista krafterna ur kroppen på en! 

Det var armhävningar, burpees, utfall, knäböj, jogging, springa på platsen, boxning, magövningar, plankan, sidoplankan och ”masken”, för att ta några av övningarna som var med i passet. Och givetvis INGEN VILA.

Man kan väl säga att jag är rätt mör i kroppen och imorgon ska det bli otroligt gött med en vilodag, det är jag värd! Eller ja, det är min kropp värd, för nu har den hållit igång länge. Det är så kul när man ser och framför allt känner resultat med träningen, snart kommer jag flyga fram på gatorna i flera mil i streck ;)

Här nedan ser ni en av de övningarna som var med i passet:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>