«

»

Dec 19

Ni kan ju gissa hur jag mår just nu…

Mellan kl 7 och 11:30 igår var det full fart på mig, fylla bilen på nytt med löst krimskrams och packa den så mycket det bara går, småfixa i lägenheten och förenkla för byggkarlarna. Hann med en repa till Coop och sedan en repa till ÖoB för att köpa diverse förnödenheter man kan tänkas behöva ha.

11:30 kom byggkarlarna, 12:20 lämnade vi lägenheten. Brände ut till Alingsås, jag var där först och hann lasta ur hela min bil innan de kom och dessutom innan hagelskurarna kom… 12:45 kom byggkarlarna fram och 14:37 lämnade de bygget igen. Sicket meck men tusan vad skönt att slippa baxa omkring min 60” TV, haha, den är bra så länge den är på sin plats ;) Skönt att också slippa släpa på soffan och allt tungt, framförallt när man flyttar in på tredje våningen utan hiss… ;-)

17:40 var jag i stort sett klar med allt. Lastade in allt skräp i bilen och köpte den obligatoriska flyttpizzan. Småstädade och kollade på ett avsnitt av Orange is the new Black. Har såsat omkring och donat lite, dammsugit och nu tog jag mig en ordentlig dusch – vilket var välbehövligt. Så ni kan ju själva räkna ut hur det känns att ligga nyduschad i en nybäddad sprillans ny säng med ett nytt täcke och kuddar, haha. Är helt slut men ska nog orka med ett avsnitt av OITNB till! Imorgon bär det ned till Göteborg igen för att hämta lite saker och dessutom hämta min goa lilla Gizmo som sover borta idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>