«

»

Maj 17

Nära en mil

Morgonpromenad

Jag tog sovmorgon till kl 07 idag och gick vid 8-snåret ut på en promenad. Benen kändes piggare nu, var kanske lite extra sömn som behövdes. Nu har det ju förvisso gått några dagar sedan det där förjävliga Göteborgs-varvet så jag borde väl bli återställd tycker man.

Hittade äntligen ICA i Majorna som jag insåg låg närmare och mer lättillgängligt än väntat, haha, så jag kunde köpa mig lite frukost. Nu har jag bänkat mig i soffan och arbetar lite hemifrån, ska göra det en stund till sedan måste jag ta tag i mitt hem och uträtta saker jag skjutit upp alldeles för länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>