«

»

Okt 04

När sambon är borta dansar Jennifer på bordet…

… eller Jenka, som Goran numera kallar mig för. Har lagt ansiktsmask, ätit räksallad och bara släppt loss, kastat kläderna och dansat loss till Stiftelsens nya skiva Ljungaverk. Nä, skämt åsido, jag har lagt ansiktsmask och funderar nu på att göra lite popcorn och bara ta igen mig i soffan.

Har inte haft världens bästa dag, skulle egentligen infinna mig på Pinchos med flickorna från jobbet nu men magen satte stopp för det, tyvärr. Vilar och tar igen mig helt enkelt, imorgon är en ny dag och en sista arbetsdag vecka 40 år 2012. Vi får ju allt ta tillvara på den då, menar jag ;-)

Går´e nått bra på TV då? Nä, det var väl det jag misstänkte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>