«

»

Nov 03

Något skrämmande att titta på tv just nu

Tittar på Sveriges värsta bilförare och inser att man kanske borde hålla sig hemma, så långt ifrån bilar och dess urusla förare det bara går.

Fast nä, alla är ju inte lika sopiga som deltagarna i SVB. Som tur är. Även om de är många, så är de inte överallt och jag hoppas innerligen att de håller sig låååångt ifrån mig, Gizmolito och de övriga som ingår i kategorin Nära och Kära.

Och på tal om Gizmolito, jag tänkte ta govovven på en långpromenad efter dagis och jobb idag, men jag kom bara tio minuter från dagis då magen bara skrek efter mat, haha, så det blev ingen lång runda, slutade bara på en halvtimma. Får göra ett nytt försök snart igen tror jag… :)

Nu ska jag datornörda klart och sedan koncentrera mig på den andra dumburken…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>