«

»

Mar 16

Någon som vill ha lite energi?

Tror de flesta av er vet om att jag är bav energi, jag har ju tämligen svårt att sitta i soffan en hel kväll, no no. Stack från jobbet vid 18:30 idag, eller vad nu klockan var, handlade och begav mig hemåt. Åt tre brödskivor av den nyttigaste sorten jag kunde hitta, en burk hallon-kesella med lite bi tron om att jag faktiskt kunde tillbringa kvällen i soffan.

Ha ha! trodde jag ja. Tog ungefär 10 minuter efter intaget av ”fredagsmysmaten” och jag fick en enorm energi, huvudet som tidigare varit trött blev lika piggt som kroppen, så jag tog en springtur (nej, inte jogg idag, utan spring!) ner till Linnégatan, solade på Meddo (insett att det är skillnad på solarie och solarie…) och sedan en springtur igen. Gick väl dock inte lika bra som önskat (hade ju planerat en romantisk springtur med mig själv i Vasastan) men efter allt det jag smällde i mig hemma ville magen inte springa, så det blev intensiva 30 minuter istället.

Lyckades, på något jävla vänster, springa uppför en trappa på väg hem som jag aldrig trodde jag skulle orka, haha. Plötsligt händer det eller vad är det dem säger?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>