«

»

Maj 25

Mysig stund på stan!

Efter jobbet mötte jag upp Carro som tagit sig ned från Alingsås och in till storstan. Gick en sväng till MM Sports där jag skulle köpt pulver men var så varm och svettig att jag inte hade ork att ta mig tid att hitta något som verkade riktigt gott, så vi traskade vidare ner till Intersport Nordstan och Intersport Avenyn för att slutligen stanna på Jensens och köpa god mat. Varsin fitness-tallrik blev det, mycket gott.

Hängde en stund på en uteservering efter det innan vi båda blev trötta och begav oss hemåt. Jag hade hoppats på att Effe skulle komma ned till mig idag och tillbringa helgen med mig men det verkade bli andra planer så imorgon blir det väl nästan en heldag ihop med honom istället. Ska träna på morgonen, ut på stan och sen grilla i Slottsskogen. Ska se om jag vågar föreslå att vi ska titta på Eurovision Song Contest också… :)

Nu tänker jag bara slöa i sängen innan jag totaldäckar, var trotsallt ute och sprang intervaller imorse igen. Det känns i benen vill jag lova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>