«

»

Jul 16

Mitt galleri består av vitvaror

När jag tittar i mitt galleri i telefonen är det överöst med bilder på diverse vitvaror… Det märks att flytten närmar sig!

Om exakt en månad går flyttlasset till Hisingen och vårt nybyggda hem. Idag var vi och köpte gigantisk soffa, soffbord, matsalsbord med stolar, tavlor och lite annat smått och gott. Om en månad får vi det levererat.

Samma vecka som vi flyttar tänkte vi göra beställningen på Elgiganten/Media Markt också, även IKEA. Blir ett flängande den dagen men rutinerad flytt-tanta som jag är så går det nog bra, blir väl min åttonde eller nionde flytt sedan 2007 men tusan den sista på länge… :-D

Jag har också haft en vilodag idag då jag inte alls kände mig på G när jag vaknade, kom aldrig igång under dagen och är fortfarande inte på G. Skall dock ta mig till gymmet imorgon och orkar jag inte träna så blir det en dusch och sedan vidare till arbetet.

En och en halv vecka arbete kvar, sedan en vecka semester! Får köra på till dess. :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>