«

»

Jun 14

Mitt dåliga minne gör mig lycklig

När jag öppnade dörren till min walk in closet idag och röjde runt lite bland galgarna uppenbarade den sig framför mig klänningen med stort K – Klänningen.

Jag hade glömt bort detta lilla sattyg, uppenbarligen. Jag investerade i den för ett par månader sedan i hopp om att tighta till min sladdriga kropp inför sommaren och kunna med och visa mig utomhus i Klänningen, men sen hade jag glömt bort den – tills idag.

Hoppade genast i den och såg att den satt 1000 gånger bättre nu! :D Midsommar och andra klännings-tillfällen är numera säkrade ;) Nu får vi bara hoppas på att detta land bjur på lite värme och sol, annars flyttar jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>