«

»

Okt 18

Middag med svärmor och Hunken

För att fira denna storslagna dag, alltså första dagen på min första semester kom svärmor till stan för att äta med oss. Nä, inte riktigt, hin var här på konferens och då passade vi på. Himla trevligt! Åt god mat på bourbon street som är en ganska ny restaurang vid grönsakstorget.

Nu blir det snart sova, men ingen träning imorgon på morgonen eftersom jag ska köra min hunk till flyget. Han flyr fältet mot london för att vinna lite fina priser! Jag kommer sitta hemma på helspänn…  :-)

Eller sitta,.jag kommer greja och ha mig här hemma. Blir nog besök i Alingsås också! Kanske en burgare på stures eller Tacos på åkanten och ett träningspass på Sportlife  ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>