«

»

Aug 05

Mer effektiv hade nog inte gått

Jag vet inte riktigt vad ni har ägnat denna söndagen åt, men jag har i alla fall hunnit med att bocka av en hel del. Just den 5e varje månad kommer jag hålla mig sysselsatt för att inte behöva tänka och fundera, det är en speciell dag men på ett negativt sätt, dessvärre. Och eftersom min hunk inte kommit tillbaka till Sverige än fick min kropp och min lägenhet lida pin…

Anyway, min dag har sett ut ungefär såhär:

 • Morgonpromenad och frukost med Carro och Viggo
 • Träna biceps och bröst med Carro och Effe på Sportlife Alingsås
 • Storhandla (ICA Maxi, ÖoB och Lidl! Man får ju passa på när man är i Alingsås och har bil…)
 • Laga lunch-plättar (se detta inlägget för recept)
 • Tvätta alla kläder och sängkläder
 • Byta sängkläder
 • Hänga upp tavlor
 • Flytta om befintliga tavlor och spegel
 • Plocka undan
 • Diska
 • Damma
 • Dammsuga
 • Göra nio matlådor
 • Rensa i köksskåpen för att göra plats och slänga onödiga saker
 • Gått igenom papper, kvitton och dokument
 • Slängt skräp
 • Packat träningsväskan

Som om inte detta var nog har jag hunnit med att lämna en laddare till Jossan, skjutsa hem Carro, åka till Partille och lämna bilen, ta fram träningskläder inför imorgon och vika all tvätt.

Matlådor… eller snusklåda som Farao brukar säga.

Och som avslut gjorde jag en riktigt gourmémiddag åt mig själv, sedan tog jag en välförtjänt dusch, la en ansiktsmask och bara fräschade upp mig, så ni kan ju gissa om det är gött att ligga i sängen i en nystädad lägenhet med nya sängkläder… ;)

Kyckling, hemmagjord tzatsiki och grönsaker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>