«

»

Aug 27

Mer död än levande

Har kommit in i en zombie-fas där yrsel, huvudvärk och helt normalt tillstånd avlöser varandra. Vet inte riktigt vad det är som händer men helt plötsligt känns det som att jag hela världen gungar, ungefär som när man går på en båt. Smått obehagligt.

Skulle ha tränat nu ikväll men efter omständigheterna vilar jag nog istället. Funderar på att ta ett tidigt pass på Sportlife imorgon innan arbetet istället, så då är det att traska upp vid 05 som gäller!

Det är vansinnigt påfrestande att det är såhär, jag känner att jag har mycket energi i kroppen men har ändå ingen ork att göra av med den. Blä. Men snart är jag på banan igen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>