«

»

Feb 11

Melodifestivalen 2012: David Lindgren vidare i delfinalen från Göteborg

Melodifestivalen

Ikväll gick David Lindgren och Ulrik Munter vidare till finalen i Melodifestivalen 2012. Jag har inte så mycket att säga om Munter men jag tycker däremot det var rätt att David Lindgren gick vidare till final, trots att han hade kläder som en tågkonduktör på Västtrafik och hoppade runt som en tonårig stissig pojk på scen, men låten var onekligen bra!

Min favorit var ju ganska givet Top Cats, och jag hoppas att de får en plats i finalen via andra chansen.

Kvällens omgång från Göteborg var onekligen bra och överträffade mina förväntningar, som förvisso började på… noll.

(bild lånad från aftonbladet.se)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>