«

»

Maj 05

Mediakåta Jennifer dyker upp lite varstans, nu i PT-Philips blogg!

Jag följer PT-Philip (Philip Lailani, en rätt känd PT i Stockholm) och såg att han nu efterfrågade bilder på vad vi läsare tränar i. Eftersom jag är lite av en linslus så tänkte jag att jag kan väl skicka in en bild dårå, hade ju ändå ett par Johan tog på mig när vi var på Exhale Gym och tränade.

Sagt och gjort. Nu när jag kikade in några timmar senare var det en stor bild på mig själv det första jag fick se i hans blogg. Ni kan läsa och se det här.

Lägg även märke till att PT-Philip numera använder sig av samma wordpress-mall som jag gör… ;) Han kanske är en hängiven läsare av min blogg också?!

Dagens träningsoutfit - Philip Lailani

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>