«

»

Jun 05

Mätt som en jätteplätt

Idag åkte jag, efter många om och men, ut till Lerum för att äta mat med Carro! Västtrafik och deras jävla skittåg höll på att sätta sina stålkäppar i alla mina hjul men efter att ha bytt tåg tre gånger på tio min rullade vi iväg.

Mötte upp Carro, åt fläskfilé africana med friterad ananas till efterrätt och tjötade en väldigt massa. Har allt saknat henne :-D

På vägen hem blev vi båda väldigt godissugna efter ett rätt stort intag av kolhydrater och det blev inte bättre efter att ha sett denna bilden:

image

Och även på vägen hem krånglade tågen och vi blev stående mitt i skogen (Aspedalen) med dörrar som inte kunde stängas. Suck.

Nu är jag i alla fall strandad i sängen och mätt och belåten, så nu blir det en sisådär sju timmar sömn och sedan en morgonpromenad med min karl. Efter det får vi se vad vi hittar på på vår lediga dag.

Över och ut

2 kommentarer

  1. Carro

    Tack för ikväll min fina ❤ saknat dig jättemkt! Ses snart igen :)

  2. Jennifer Tiderman

    Aaaaaaaaaaabsolut! Kommer nog på lördag! Alltså nästa.. :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>