«

»

Okt 15

Martin Lidberg i skåpet

Ser ni? Vi har Martin Lidberg i vårt skåp, vad har ni i ert skåp? Glas? Pffft!! ;-)

image

Men jo… Det var allt ljuset jag ville belysa med denna bild. Ha ha.

Anyway, utebliven träning idag pga ett kolsvart gym och så självmordsbenägen är jag inte att jag springer på löpbandet i mörkret.

Således blev det en tidig dag på jobbet, lunchmöte och sedan arbeta hemifrån resten av dagen. Köpte indiskt och lyxade till det med min hunk, vi har en fantastiskt bra restaurang alldeles på andra sidan gatan. Känner lukten av den om vinden är rätt.

Har även hunnit med att skälla ut en snorvalp som arbetar på företaget Kone eftersom han parkerade så jävla illa framför vår port så vi kom varken ut eller in, något som resulterade i ett missat möte för grannen.

image

Idioti.

Nu skall jag och hunken beställa från Sportsdirect och sedan blir de la fotboll. Men med tanke på hur trött jag är blir det nog ingen hel match för mig :-P

image

Överst och ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>