«

»

Aug 04

Liseberg och kostschema

Igår gjorde jag inte många knop, låg i soffan mesta delen av dagen bortsett från när vi var ute i ett tappert försök att testköra Audi A5 Sportback… well, soffläget i värmen var ett faktum, läste en fantastiskt rolig bok och på kvällen blev det popcorn och film!

image

image

Idag blev det desto ”vildare” ;) Lite spontant bestämde vi oss för att åka till Liseberg. Sagt och gjort, kl 10:37 stod vi utanför portarna och rykte i dörren! Nåja, kanske inte riktigt ryckte i dörren men vi var där en stund innan öppning. Lagom med folk, varmt men i skuggan var det väldigt behagligt. Spelade och slog Hunken stort i Air hockey, har dessvärre inte bildbevis på detta:

Hunken flyger lite

Hunken flyger lite

Och Hunken skjuter lite

Och Hunken skjuter lite

Jättelunch på Trebello (trebella? trebeloa? äh...)

Jättelunch på Trebello (trebella? trebeloa? äh…)

Morötter är nyttigt va?

Morötter är nyttigt va?

Utsikt från Lisebergshjulet...

Utsikt från Lisebergshjulet…

Långt ifrån i höjd med Atmos Fear...

Långt ifrån i höjd med Atmos Fear…

Skräckslagen!

Skräckslagen!

Lite lagom högt... :o

Lite lagom högt… :o

Jahapp.. så var det med den dieten ;)

Jahapp.. så var det med den dieten ;)

Dagen har i det stora hela varit väldigt bra, och nu har jag gjort mig ett kostschema samtidigt som jag käkat M&Ms och lyssnat på Hunkens förtvivlade rop till xBox-spelet ;)

Mitt kostschema kommer vara ungefär som innan min semester, bortsett från att popcorn inte står med på menyn varenda dag… ;) Får bli ordning och reda nu! :D Ett tips till er som vill förändra er vikt, vare sig det är upp eller ned är att skriva ned det ni äter och faktiskt göra upp i förväg vad ni ska äta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>