«

»

Jul 02

Lekpromenad för Gizmo

Idag skämde jag bort Gizmo ordentligt. Han fick både märgben och en promenad med fokus på bus :) Hann klämma in lite träning men annars var det hoppa och busa som gällde. Det riktigt lyser i ögonen på honom när det är något kul på g!

image

Goa lilla killen. Igår blev han tio månader och jag och hunken firade två år tillsammans. Min fina lilla familj <3 image

Och äntligen har jag kommit ut och sprungit/joggat/power walkat på morgonen. Det är smörjmedel för själen det även om jag saknar gymmet 💪😁

Blir en repa utomhus imorgon också om vädret tillåter :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>