«

»

Sep 02

Läget är oförändrat

Igår var jag säker på att jag skulle vakna upp utan feber men fortfarande förkyld.

Så jävla hårt tji fick jag.

Idag hoppades jag på att vakna feberfri och bättre men inte det. Däremot vaknade jag inatt av huvudvärk. Och den sitter i, jävlar i min låda vad den envisas.

Sjukanmält mig till jobbet så nu blir det väl till att logga i soffan och titta på serier. Jag har inte ätit sen igår eftermiddag heller så det måste jag nog göra, det enda jag är sugen på dock är frusna grönsaker… Äter jag upp dem måste jag köpa nya sen så vi kan göra matlådor. >.

image

Jaja, det är ett senare problem. Nu ska jag dricka T och försöka stänga ute allt oväsen som är på utsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>