«

»

Sep 27

Känslan när man inte förstår vad det är som händer…

… När klockan ringer på morgonen.

Tycker det är lite kul att det är tomt vid den bussen jag åker med ena dagen och fullt andra. Vad gör folk egentligen? Det är bättre att de alltid håller sig undan  ;-)

Funderar på att bli rik och börja åka taxi till och från träningen. Och jobbet. Om jag drar in alla mina andra kostnader går det kanske redan nu, sen att jag får bo på gatan och aldrig mer äta är ju bara petitesser.

Anyway, ikväll blir det shoppingdejt med min snygga hunk. Får väl se om jag hinner kolla på något åt mig denna gången  ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>