«

»

Jun 03

Kändisar och bilder från MM Sports 3 års jubileum

Igår var det dags för MM Sports 3 års jubileum och jag hann med att besöka eventet två gånger. Första gången 3 minuter efter att de slagit upp portarna för att inhandla diverse tillskott. Sagt och gjort! Redan kl 11 var det rätt mycket folk i butiken och många av de tävlande hade börjat droppa in.

Jag drog mig hemåt och duschade och gjorde mig till människa eftersom jag precis innan besöket på MM Sports varit på Sportlife Ullevi och kört ett kort och intensivt bröst- och biceps-pass. Vid 14 när Rep-powertävlingen drog igång var jag där och kollade, blev mycket imponerad av de som ställde upp, jag kände hur det sved i benen bara av att se dem göra knäböjen.

Såg även ett par Gladiatorer, (tror det var Hero?), och en kvinnlig gladiator (tror jag) med lila hår som tittade på mig lite för länge för att det skulle vara okej. ^^

Anyway, vädret var bra, bilarna var snygga, pojkarna var vältränade och det var mycket folk så eventet blev nog ytterst lyckat tror jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>