«

»

Mar 10

Jävla.. jävla.. alkohol!

4 cider och 1 öl, och ett förstört träningspass. En löprunda som kunde blivit grymt bra blev enbart en plåga! Trodde jag skulle spy ungefär hela halvtimman, inte helt ok. Lika bra att verkligen hålla sig ifrån alkoholen, det märks ju tydligt att jag dricker ”för” sällan, lika bra att skita i det. Åååååhhh. Besviken på mig själv! (kanske är dumt att dricka kvällen innan man ska träna på morgonen iofs)…

Och solen kom fram precis när jag kom in, satanaaperkekelelelele.

Ska ta en dusch och sedan promenera in till City tror jag bestämt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>