«

»

Jun 04

Jag vill så gärna, men det går inte!

Efter jobbet tog jag och brände iväg mot Sportlife Almedal, körde ett biceps- och axelpass som heter duga både med vikter, skivstänger och kettlebells, fick även med lite magövningar och cardio. Efter 70 intensiva minuter kände jag mig rätt mör i överkroppen och eftersom solen lös ute stack jag ut i hopp om att ta en långpromenad…

Men nä, det går fan inte. När jag gick ur bussen tog det stopp, jag har sån otrolig träningsvärk i benen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det var precis jag klarade att ta mig upp till min lägenhet, haha. Den smärtan jag har i insida lår är inte av denna värld. Anyway, blir nog inte mer än de 6 km jag brände av imorse, får eventuellt gå upp lite tidigare imorgonbitti och ta en riktig långpromenad. Kan ju lika gärna sätta klockan en halvtimma tidigare, det gör ju varken från eller till :) Känns iofs aldrig så kul att sätta klockan på 04-nånting…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>