«

»

Feb 18

Jag vaknade död…

…men nu börjar jag bli på g!

Var väldigt trött när klockan ringde och det var fantastiskt skönt att ligga i sängen eftersom hunken var hemma och vi hade nya sängkläder! Men jag visste hur mycket stryk jag skulle få av mig själv om jag låg kvar, så tre min efter att klockan ringt var jag uppe.

Och nu, en halv banan och lite omega 3 samt vitaminer känner jag mig rätt bra :-)

Här är förresten mitt mellanmål jag snodde ihop igår, fantastiskt gott:

image

Såg en kommentar på Facebook om att vi borde kalla söndagen för pizzans dag, men jag håller inte med..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>