«

»

Aug 03

Jag kan varken sitta eller harkla

När jag sätter ned ändalykten gör sig träningsvärken onekligen till känna. När jag ställer mig upp gör sig träningsvärken onekligen till känna. När jag går gör sig träningsvärken onekligen till känna.

Nåväl, ni fattar vart jag vill komma? Träningsvärken i ändalykten gör sig till känna nästan vad jag än gör – och gött är det. Det är ett bevis på att de små ändalyktsmusklerna fått arbeta, något som däremot oroar mig lite är att jag har mer träningsvärk i min högra skinka än i den vänstra… Hade jag inte vetat bättre hade jag misstänkt att jag sprungit i cirklar.

Ändalykten är för den delen ett mycket intressant ord, nästan lika intressant som att ordet ”harkla” är fult. Och harkla, hosta, skratta eller nysa är något jag till allra högsta grad underviker för tillfället, för träningsvärken har bosatt sig i mina djupt sittande magmuskler. Även det är en skön känsla! Jag ska inte påstå att jag är av den kalibern att jag gillar smärta, men just träningsvärk gör mig mycket bra till mods.

Det är nu dag 3 av Fit4Fight-månaden och det går alldeles otroligt bra. Dubbla träningspass igår och idag kör vi en favorit i repris. 8 km på morgonen och ett gympass på kvällen. Ska köra den favoriten resterande dagar av denna veckan.

Kosthållningen har varit otroligt bra och det har inte varit några problem alls. Kolhydratsintaget ligger otroligt lågt, men inte borttaget och kcal-intaget är starkt reducerat. Proteinintaget har även ökat radikalt, så det är på rätt väg. Får i mig allt jag behöver och jag känner att dessa 31 dagar kommer gå kanon. Jag vill droppa minst 7 kg och jag hoppas att jag klarar MINST hälften av det utan problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>