«

»

Okt 06

Jag + Hunken + ullared = sant

Idag efter att vi tillbringat nästan ett dygn med mina goa svärpäron styrde vi kan mitt ullared! Glada i hågen (mest glad var Hunken som till sin stora glädje fick ser Kjell och jag, döm av min förvåning, över att Goran the hunk kände igen honom) spatserade vi in i varuhuset för att inse att redan klockan auktion en lördag är det galet långa köer ut…. De är borta när vi ska gå ur, tänkte vi, men inte det nej.

Vart nära på att lämna allt och bara åka hem, men skam den som ger sig! Blev ett par träningsbyxor rikare bland annat och vi äntrade vår gata vid ca halv tio på kvällen.

Kan väl utan att överdriva säga att vi, eller åtminstone jag, är sjukt trött. Imorgon blir det träning med Goran the hunk, handla, baka, städa, tvätta och boka flygplansbiljetter…

:-) natti natt, överst och ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>