«

»

Maj 07

Jag hatar min PT

Promenad efter benpasset

Kort och koncist: Jag hatar min PT.

Nä, eller jo, när han under utfallen håller emot på mina vikter hatar jag honom. Eller när han låter mig vila i tio sekunder under vad-pressen. Fy.

Fast fan vad gött det är, kanske att jag börjar gilla att träna ben efter detta :) Tog en promenad på lite över halvmilen som avslut eftersom han ändå inte lyckats få mig att stupa. Efter förra passet var jag smått illamående men med lite protein och aminosyror var jag igång igen.

Nöjd efter träningen

Får se om det blir intervaller imorgon bitti, det blev det åtminstone efter senaste benpasset, ju hårdare träningspass på kvällen desto piggare på morgonen efter. Jag får nog snällt hålla med PT-Carl, min kropp är felskapt och felkonstruerad MEN eftersom man bara har får jag väl göra det bästa av den antar jag :)

Har precis ätit en proteinbomb så nu ska jag ta en välförtjänt dusch, sedan plugga inför AD-certifikatet som går av stapeln på torsdag.

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>