«

»

Maj 25

Jag har sagt det förr och jag säger det igen:

Det som inte dödar det härdar.

blev intervaller trots träningsvärk i framsida lår, ont i utsidan av smalbenet och känningar i ryggen!

Nu har jag endast väldigt ont i låren så något bra var det ju  ;-)

image

Hade inte den gamla sossecontainern stått där hade det varit en fin bild!

image

Mina ömma stackars ben inför backen ni ser nedan.

image

Backen ser väl inte så farlig ut, eller hur? Detta är sista backen innan jag är hemma, och när man tror att den är slut blir den sjukt brant och nästan dubbelt så lång. Jag orkade nästan hela dock  :-) bra slutspurt.

image

Väldigt bra runda!  :-) skog, city, vatten och backar.

Nu protein, citronvatten och en dusch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>