«

»

Apr 16

Jag älskar våren!

Våren is the shit! Shit allt annat. Nä, jag gillar sommaren, hösten och vintern också men vintern -12/13 har varit jäkligt lång och otroligt tuff, men nu är den slut! Allting ser ljusare ut på många fronter och saker och ting bara löser sig…!! Helt fantastiskt.

Jag kan gå ut utan halsduk, vinterjacka och tjocka skor. Jackan kan låta bli att knäppas och folk kommer ur sina dvalor. Solen lyser dessutom rätt in på mitt kontor på morgonen, det är tusan inte illa (förutom när jag inte ser något). För att inte tala om de kommande morgonturerna utomhus tätt följt av en nyttig frukost! :D Allting känns lite lättare just nu… :)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>