«

»

Dec 09

Invigningsfest för Alependeln – Göteborg – www.gp.se

Invigningsfest för Alependeln – Göteborg – www.gp.se.

Ett slag i ansiktet för alla de som får flera timmars extra i resväg till och från arbetet? Vet inte hur många jag har läst om som nu måste gå upp en timma tidigare för att ta sig till arbetet. Känns inte okej att det skall ta fler timmar att ta sig till arbetet när man bor och jobbar i Göteborg. Helt fucking crazy.

Jag förstår att folk tar bilen – trots trängselskatten. Tror det ändå kommer löna sig för många, speciellt om man inte vill lägga 3-4 h per dag att pendla till och från arbetet.

1 kommentar

  1. ROY AFFELIN

    TACK FÖR ALEPENDELN !!! I DAG 15.25,TOG JAG TÅGET FRÅN NÖDINGE TILL ÄLVÄNGEN FÖR ATT BLAND ANNAT TITTA PÅ FYRVERKERIET SOM VAR STORSLAGET. PÅ TÅGET FICK JAG ETT BRA BEMÖTANDE AV EN TREVLIG OCH KUNNIG TÅGVÄRD MED SVAR PÅ MINA FRÅGOR. TYSKARNA TILLVERKAR BMW,MERCEDES SAMMA FINA KVALITE UPPLEVER JAG MED DENNA KORTA RESA MED ALEPENDELN,MJUK START-MJUK INBROMSNING ,TACK TILL DIG SOM KÖRDE . ALEPENDELN KOMMER ATT BLI EN SUCCSE. GOD JUL PÅ HJUL, ROY.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>