«

»

Feb 01

Ingen energi – men vem bryr sig?

Hade absolut ingen energi alls – precis som vanligt när jag ätit bröd till frukost. Det är helt galet vad det påverkar mig. Jag testade under ett par veckors tid att äta bröd till frukost, och mellan 14-16 fick jag sån koma att jag knappt visste varken ut eller in. Slutade sedan med bröd till frukosten (knäckebröd går bra) och var pigg och glad hela dagen.

Idag åt jag bröd till frukost, and guess what? Hade noll energi. Men jag var på gymmet ändå. Det var öppet hus på Sportlife på Skånegatan här i Alingsås idag, så jag hann med att vara med på ett litet Body Pump-pass som självaste Effe höll i (och vad stolt jag blev! Det gick så bra så) och sedan ett tjugo minuters pass med yoga. Inser nu att yoga kan jag slå ur hågen, haha, det är inget för mig.

Hann med lite crosstrainer och träna-vader-maskiner också, så nu sitter jag här hemma, nyduschad och klar för sängen. Imorgon kommer det blir ett jävligt bra pass på gymmet, för då  blir det minsann inte bröd till frukost! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>