«

»

Okt 19

I’m moving out

Återigen flyttas det. Har hyrt ett förråd jag ska bo i eftersom jag har blivit utslängd.

image

Hann inte packa mer än detta:

image

Hehe, nä, däremot tömde jag mitt förråd idag så nu är i stort sett alla mina saker hemma hos Hunken och mig. Har gått igenom allt och packat ned lite av hans saker och upp med några av mina  ;-) får ju passa på när han är i london…

Ligger som en död sill i soffan före tillfället. Har precis käkat kyckling och potatisfylld paprika.

För tillfället vet jag inte vad jag ska göra, blir nog lite vila och sedan kanske gymmet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>