«

»

Sep 15

If you´re sexy and you know it CLAP YOUR HANDS!

*clap clap*

Idag när jag plågades av mig själv med armhävningar utanför Zumba-salen på Sportlife hörde jag en välbekant röst och en skön text. Och nej, jag syftar inte på instruktören Ida utan jag syftar på musiken! Det var Pitbulls stämma jag hörde ihop med orden ”if you´re sexy and you know it clap your hands”… :)

Jag är tveksam till vilken version de körde, var en riktigt partydänga, men här har ni en version av den i alla fall:

Pitbull – Something for the DJ´s (if you´re sexy and you know it clap your hands)

Och såhär kan det se ut på ett Zumba-pass:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>