«

»

Mar 14

Idag kan jag sova med gott samvete!

Springturen idag

Efter att ha klarat mig från träning igår, bortsett från en rask promenad på 35 minuter så kan jag nu avsluta dagen med en dusch och sängläge/soffläge med GOTT samvete – och kanske blir jag inte så rastlös direkt. Jag har verkligen svårt för att hänga i soffan en hel kväll, fy. Det räcker väl att man sitter still på arbetstid? Det är väl en sak om man har ett jobb där man rör sig mycket, men det har ju inte jag.

Hur som så har jag precis galopperat omkring på Göteborgsgator i nästan en timma. Det är verkligen på måfå jag springer, haha, har absolut ingen koll på var jag är. Eller jo, Slottsskogen – Linnégatan – Järntorget, sen vips sprang jag mot solnedgången längs med Stena Linefartygen. Det var trevligt tills jag insåg att jag skulle behöva springa långt för att komma över motorvägen…

Löparjackan var kanon, den höll mig varm hela tiden för det blir ju rätt kallt ute så fort solen går ned. Vätskebältet var bra att ha eftersom man kunde ha mobilen och nycklar i det och jag hade vatten vid rödljusen MEN hur hårt jag än spände det, hur mycket jag än spände ut magen, drog in magen, tryckte ned bältet och hade mig så gled det upp. Kanske borde dra åt det utav bara helvete i midjan? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>