«

»

Apr 21

Helglyx i sann Jeffe-anda

Jag tog mig kraft att gå ut på en promenad i långsam takt, haha. Segade mig igenom Slottsskogen och ner mot MM Sports. Köpte tre av deras löjligt goda proteinbars (choklad/hasselnöt, äpple/kanel och en jag inte smakat: jordgubb/citron), segade mig igenom Haga, över till Tredje Långgatan och sedan ner mot Netto för att köpa ägg.

Hittade dock en ask med färska jordgubbar (från Spanien), så med en ask jordgubbar och ett paket ägg traskade jag hemåt, i solskenet. Var lika varm som min gasspis är snabb ungefär, fick slänga av mig jackan när jag hade en liten bit kvar hem. Var riktigt skönt med en promenad, speciellt när den avslutades med choklad/blåbärspannkakor fyllda med protein med färska jordgubbar på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>