«

»

Mar 29

Hej jag heter Jennifer och jag är två timmar tidig

Idag traskade jag upp till MM Sports igen och köpte mig ett par straps istället för ett par wraps. ^^ Blev lite sugen på tacos nu… mmm, wraps, haha.

Hur som, brände sedan bort till Sportlife Ullevi och var där 17:50. Det var även då jag insåg att passet jag skulle gå på började 19:55… Så jag fick umgås med crosstrainer, hantlar och lite annan sporadisk gymträning innan det var dags för ett tämligen STENHÅRT CXworx-pass! Fan, den nya releasen var inte att leka med. Mina rumpa kommer känna smärta imorgon ;-)

Och på tal om imorgon så ska jag träffa en PT på Sportlife Domkyrkan! Spännande =)

Tror jag ska käka upp min keso nu och sen avlida i sängen en stund, det är välbehövligt. Nattinatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>