«

»

Apr 12

Halvbra men 1000 gånger bättre än igår och i förrgår

Denna dagen har ju tämligen varit en halvbra dag men ändå så fruktansvärt mycket bättre än måndagen och tisdagen. Och onsdagen, fan, jag har ju ingen koll på vad det är för dag ens.

Tror måndagens soffliggande tog knäcken på mig, kände mig bakfull och sjukt trött på tisdagen och det satt i även igår, tills jag kom ut och fick springa intervaller.

Idag mötte jag upp Johan utanför Fitness 24/7 och körde ett pass med axlar och biceps.

Utvärdering av både Sportlife Almedal och Fitness 24/7 är givetvis på gång, men inte idag för nu blir det strax sova (funderar på att dammsuga men tror inte mina grannar gillar när jag städar så sent) och imorgon tänker jag vakna pigg, utvilad och glad. Sådeså.

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>